There was an error in this gadget

Thursday, March 24, 2011

HappY bIrtThDAy to yOuuu...

MmmmMMuuuahhhsss....

haPPy BirtHday to You... Happy BirthdaY to YoU... HappY birthday To you my Love.. HappY birthDay To yoU...
 
Semalam, hari jadi awak... dah 33 tahun dah.. Wish thru SMS pagi pagi buta.. then terus terlelap.. Terjaga semula 2 jam selepas tu.. dalam kul 2 pagi juga la... wish lagi dalam FB thru wall dia.. Ntah awak buka FB awak atau tak, tak tahulah. Hari ni baru saya update dalam blog.


Dalam jam 8 pagi, awak send SMS ucap terima kash atas ingatan dan doa yang saya bagi..

Tinggal berjauhan macam gini memang kena guna pelbagai alternatif perhubungan. Kalau tak, awak ingat saya tak ingat awak langsung.. lagi lagi hari lahir awak hari ni... (haaa? betul ke..? awak pun tak pernah ingat tarikh lahir saya.. jangan kata tarikh lahir.. semua tarikh penting pun awak tak pernah nak ingat). 



Mungkin lelaki macam tu.. Kalau sape sape lelaki kat luar sana kata bukan, itu mungkin korang... Awak ni tak pulak... Kena tunggu sampai bila pun tak tau awak nak berubah jadi ingat dan menghargai masa masa kita.. hurmm.. Ye ke awak...? sedih saya kalau ia betul..


Apa pun, untuk pengetahuan awak, saya tak pernah lupa semua tarikh tarikh penting kita. Hari pertama awak mesej nak berkenalan dengan saya, saya masih ingat... Jam berapa mesej pertama awak sampai pun saya ingat. Saya sayang awak.

Ya Allah, berikanlah insan ini kejayaan, kesejahteraan, ketenangan dan kebahagiaan agar aku sentiasa dapat melihat senyumnya..Selamat Hari Jadi.. Semoga panjang umur, dilimpahruahkan rezeki yang banyak dan diberkati selalu...  Sayang awak...


selAMAt pANJAng uMUR...,
Seha

No comments: