There was an error in this gadget

Saturday, March 12, 2011

Permulaan yang mengharukan

Assalamualaikum..wbt...

Apa yang nak ditulis yer ... idea tak de pulak.. Beza betul ek kalau kita tulis dalam diari... Laju jer tangan ni menulis.. First time buat secara maya macam ni..

Pernahlah tengok dan baca blog orang.. macam macam ada.. betul betul blog peribadi, blog jualan, blog nasihat, blog menghentam orang pun ada.. Ops.. sori yer... tak masuk campur.. itukan hal masing-masing.. 

Tu lah dia... Orang nak diari.. dia nak diari.. orang nak blog, dia pun nak blog.. apa da.. Mengharukan taw tak...Tapi best ape... dari kita cara manual.. pastu simpan bebanyak buku diari, silap2 buku autograf zaman sekolah yang cantik2 pun disebatnya... Bila mengemas bilik diari tu pula dibuangnya.. Semaklah.. emm..memang semak pun.. Harapnya dengan ada blog ni tak la mengganggu ruang dalam bilik, rak buku, bawah katil, stor dan seangkatan dengannya... perubahan zaman la kot... Ia ke..? hurmm...

missed the moment..,
wo shi seha..

1 comment:

farid said...

hai